Dec 052010
 

Hej på er!

Jag vet att jag redan lagt ut mitt fina youtube klipp på nyheter, men inte på min egen sidan som någon påpekade.

Eftersom jag lagt ned tid på att göra den så fint, förutom alla tid jag lagt ned för att nå resultatet på själva bilderna det vill säga, så lägger jag ut den här också på min egen sida, om någon skulle ha missat den.

httpv://www.youtube.com/watch?v=huaTPc3Iky4

Härligt att få vara lite EGO på en söndag!

Nu ska jag iväg på massor av koordinerade aktiviteter så jag återkommer senare med lite roligt att berätta, och förstås om gårdagens julbords utmaning!

Hej hej

Jenny

 Inlägg av kl 11:49

  7 kommentarer till “Mitt Youtube klipp!”

 1. Det är ett härligt bildspel! Tack igen för att du delar med dig! 🙂

  • Hej Sara! Som jag skrev på din blogg så är det ibland svårt med motivationen. Jag kan säga att bildspelet är topprn för motivationen. O
   jag känner mig lite sugen eller ”svag” så startar jag igång den. När jag ser på bilden med det gröna linnet så undrar jag vem hon är och tänker att så vill jag aldrig se ut eller känna mig! Så bilder är en bra motivation för
   mig! Kram Jenny

 2. Hej!
  fin video, vill bara påpeka att det har blivit fel på veckorna, vecka 13 och sen står det vecka 35, hoppas det går lätt att ändra då du har lagt ner mycket jobb med den.

  Mvh Anneli som hitills har gått ner 15 kg med xtravaganza har 6 kg kvar.

  • Hej Anneli!
   Grattis till dina 15 kg. Kämpa på det är nära nu! Om den lilla filmen, så har du rätt att det står vecka 35. Den är faktiskt tagen vecka 35. Jag vet att den inte riktigt passade in i mina 13 veckor, men jag ville gärna ha med den… Mest för att det var min favorit veckobild. Jag kanske inte var så tydligt med det…
   Ha det så bra!
   Jenny

 3. Hej!
  Tack för ditt svar.. ja det förklarade det hela, du har verkligen varit duktig, det var din blogg som gjorde att jag kom igång, så stort tack till dig 🙂

  Mvh Anneli

 4. Hejsan Jenny!!
  Jag måste säga att jag är väldigt imponerad av din viktnedgång, men framförallt din styrka efteråt dvs när du började äta. Jag är riktigt rädd för hur det kommer att bli sen när jag har tappat de kilon som jag vill bli av med och det är dags för mig att äta.
  Men jag har gett mig f-n på att detta är sista gången som jag bantar och SKA lyckas gå ner och framförallt behålla vikten.
  Jag började på Xtravaganza den 12 oktober i år och har på 8 veckor tappat 20.8 kg, jag siktar in mig på 35 kg till den 31 januari då min äldsta pojke fyller 10!!!!
  Vill du läsa min blogg får du gärna maila tillbaka till mig för den är låst (pga att jag inte gillar att visa upp mig för vem som helst….) så mailar jag lösen.
  Än en gång så vill jag säga att jag är imponerad av din snabba viktnedgång och att du lyckas hålla den efteråt, hoppas att jag med klarar det!!
  Kram på dig och tack för att du är en sån inspirationskälla 🙂
  MVH Josefine

 5. Hej! Försökte kolla på ditt klipp men det gick inte 🙁
  Sen en liten fråga när du gått ner så mycket, har du mycke ”slapp” hud nu då? Är lite nyfiken för jag har själv precis börjat programmet och är rädd att skinnet skall hänga överallt efteråt.

  Mvh Angelica

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)