jun 212011
 

Just nu går livet fort. Så många roliga saker och måsten. Kalas, bröllop och avslutningar och en liten midsommar. Däremellan lite husbygge, vedflytt, tvätta och allt annat husligt som inte gör sig själv.

Dessutom så inbjuder ju årstiden själv på middagar och glass och en känsla av att när man är ledig får man.

Så den här tiden är det viktigt att känna sig mentalt stark, att inte falla och släppa allt.

Just nu känner jag mig stark. Jag tänker på det jag äter och gör bra val. Jag hinner inte träna, men att sno tillfällen, simma på ett barnkalas, bära ved 1 timme. Dessa stunder får räknas, men för att hålla mig stark och inte drunkna i allt, att stanna upp och se det runt omkring. Att solen skiner, eller ljudet som regnet gör mot taket. Kanske en extra lång kram från barnen eller en bra låt.

Stunder som är viktiga för att inte falla. För att man ska behålla den mentala styrkan.

Vad gör ni för att inte dras in i ekorrhjulet och falla in i dåliga vanor?

Nu är jag på väg hem, för att midsommarhandla. Vi blir 25 glada i vårt hus, barn och vuxna och på kvällen har vi lyckan att få ha vårt eget rockband på tomten. Det kan inte bli fel, men jag vill inte stressa utan målet är att få njuta av en härlig midsommar!

Kram Jenny

 Inlägg av kl 16:12

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)