jul 012011
 

Idag hade jag första invägningen efter midsommar.

Ni vet den där midsommar där maten och onyttigheter flödade.
Så jag var redo att ta feedbacken att jag måste tänka mig för.

Jag har varit duktig denna vecka, men inte någon diet känsla för jag vill ha en bra kost och röra på mig. För i längden är det så livet är.

Till frukost har det antingen varit lättfil med banan eller turkisk youghurt med nötter. Till lunch har jag ätit lax med mos, sallad, pastasallad och middagarna har varit mackor, faktiskt med lite goda tillbehör och faktiskt 1 glas vin.

Men inget extra. Bara fräsch mat.

Jag har inte heller tränat, men varit ute och hoppas studsnatta, cykeltränat en ointresserad 5 åring. Så jag har rört på mig i alla fall.

Tillbaka till vågen för det var ju därför jag började skriva inlägget…

70,5 kg?

Jag hade gått ned 1 kg. It makes no sense!

Möjligen att midsommar maten har en fördröjning på 1 vecka så att det är nästa vecka, men ändå. Kanske att jag inte åt så mycket som jag trodde?

Egentligen spelar det ingen roll. Jag fortsätter som vanligt så får vi se.

Det var i alla fall en glad överraskning!

Ha det bra!
Jenny

 Inlägg av kl 16:25

  4 kommentarer till “Makes no sense…”

  1. Det är inte lätt att förstå hur kroppen fungerar ibland! Har precis påbörjat min upptrappning efter 12 v. på helfart och sista veckan tappade jag endast 4 hg. Nu har jag börjat äta lite, är inne på tredje dagen idag och har redan tappat 7 hg på dessa dagar. Ja, jag tackar och tar emot!

    • Jag vet, kroppen kan vara lite konstig. Samma var det för mig. De första 2 veckorna på helfarten tyckte jag inte att jag gick ned något alls. Sedan trodde jag under upptrappningen att jag skulle gå upp några kilo, men jag fortsatte nedåt bara av att äta vanlig mat. Så jag gick ned ytterligare 5 kg, utan att egentligen köra något mer än god energi! Så jag verkar ha lite eftersläp på min vikt…

  2. Wohoo! Go Jenny ;D
    Alltid kul med en sådan surprice 🙂

    Kram, Hannadi

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)