Nov 192012
 

Helgen har ju verkligen gått i barnens tecken. Fredagen började med barndisco på skolan. Dottern skulle ju gå, men sonen valde att stanna hemma för han ville inte lägga pengar på snacks på discot när det var gratis hemma. Han är för roligt!

Dottern hade det nog helt ok då två killar frågade chans på henne. Jag frågade vad man gör med sin kille,
Men det visste hon inte. Det var ju skönt tänkte mamma…

Däremot så låter det galet mycket på ett disco! Barn springer omkring höga på socker och på disco energi och skrattar, sjunger och skriker. Vi var ett par föräldrar som flydde fältet ett tag för att rensa våra hjärnor på ljud.

Lördags förmiddagen var ganska lugn då jag och maken var ute och terräng promenera i skogen. Jobbigt, men skönt och tyst. Eller inte helt tyst för man får ju en välbehövlig stund vuxenprat och utan avbrott! Hurra!

Vi hittade en ganska cool sten som nog varit ett litet gruskorn när isen drog förbi.

20121119-073359.jpgSnyggt klädd är jag också 🙂

Denna promenad skulle visa sig vara en mycket bra ide, för resten av lördagen, närmare bestämt 5 timmar spenderades på ett lekland. Båda barnen var bjudna på olika kalas med 1 timmes mellanrum. Därav blev vi kvar hela dagen.

Barnen har ju galet kul och det är roligt att träffa andra föräldrar, men ärligt, 5 timmar i en ljudnivå som är otroligt hög. Skrik, skratt och gråt blandat med kackel. Det gjorde det ju inte lättare att det var 32 kalas där under lördagen så det lät verkligen hela tiden. Så min hjärna var helt slut när vi kom hem! Det är konstigt var sådant bakgrundsljud påverkar en.

Nä, 5 timmar var sannerligen för länge…

Så på kvällen blev det lite hemma film och sedan tack och god natt!

Eftersom jag inte fått nog av ljud så gick vi också på 1 års kalas på söndagen. Men det var en fin ljudnivå när det som hördes mest var min egen son och det står jag ju definitivt ut med 🙂

Sedan var kalas och ljudnivå helgen slut.

Nu är jag på väg till ett tyst kontor och det ska vi väldigt skönt! Jag hoppas på en kalastyst vecka ligger framför mig 🙂

Ha en bra måndag!
Jenny

 Inlägg av kl 08:48

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)