sep 142014
 

En helg kan verkligen innehålla allt från sorg till glädje, och denna var verkligen ett bevis på det.

Fredagen inleddes med begravning av min fina farmor. Begravning är alltid tungt och ledsamt, och för mig känns det så tomt och konstigt när någon som alltid funnits där plötsligt bara är borta. Alla goda minnen och händelser man minns och som vi som är kvar pratade om. För mitt i sorgen är det det som vi som är kvar har, varandra och alla minnen. Min dotter var så duktig och sjöng ”Utan dina Andetag” det gjorde på inget sätt begravningen enklare…

Lördagen var ganska lugn på dagen då vi var ganska trötta efter begravningen och behövde tid och ro.

Lördagkvällen bjöd däremot på goda vänner, goda skratt, inte så snygg sång och kräftor. Så en annan av livets ytterligheter, mycket glädje att få vara med goda vänner och dela en kväll.

Så pigg var jag väl inte i morse, men rösta bör man, annars får man skylla sig själv om det inte blir som man tänkt sig. Så det var bara att åka dit.

Roligast i vallokalen idag var att när jag precis skulle bockas av i röstlängden så säger damen med lista min pappas namn. Jag blev mycket förvånad eftersom han verkligen inte var där. Det visade sig att det var hans förtidsröstade kuvert som de tog emellan.

Vad är oddsen att det skulle vara min pappas just när jag står där? Nu kunde jag i alla fall berätta för honom att hans valsedlar bockats av 🙂

Sedan tog jag mig trots min trötthet till gymet för lite trevande gymnastik. Träningsvärk i morgon? Javisst…

Nu blir det söndagsmiddag hos vänner och sedan somna till en film…

Så det känns som denna helg har jag fått med hela spektrat av sorg, glädje, nytta och vila. Så som livet kan vara.

Ha en fin söndag i det vackra vädret!

20140914-165159.jpg

 Inlägg av kl 16:57

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)