Nov 162010
 

Jag är så glad när jag får kommentarer om saker som ni undrar, det blir fina tips på vad jag ska skriva om.

Armine skrev en lång kommentar igår där hon undrade hur min träning ser ut idag och hur jag gjorde under helfarten.

Jag vet att de andra bloggarna här var super duktiga med träningen under helfarten, faktiskt helt fantastiska. Själv valde jag att inte träna under helfarten. Jag promenerade och tränade på xtravaganza i samband med mina möten.

Samma vecka som jag började helfarten så började jag nämligen ett nytt jobb, så jag kände att jag inte ville lägga tid på att få in träning, samt att jag kände att jag ville behålla så mycket energi som jag kunde för att orka allt nytt.

Så det var när jag slutade helfaten som jag kände att det var dags för nästa steg. Min utmaning ligger egentligen  inte i om jag vill eller inte vill, utan att hitta tid så att jag hinner träna. Så det blir tyvärr inte några fasta pass utan det får bli när det blir. Lite dans här, en promenad där, lite bowling, eller simma när det är simkalas.

Kanske att jag idag ser nya möjligheter att få rör på mig och tar chansen när det bjuds.

Promenera gör jag gärna, men när det är kallt och halt är det inte lika motiverande. Så det gällde att hitta något annat, som dessutom passade mina tider. Tyvärr ligger min xtravaganza lite långt borta. Det är synd för jag gillar att träna där. Då kan man dessutom avsluta med Mental Träning också.

Till min stora glädje hittade jag en gym som alltid är öppet, och där de har gym både hemma och nära jobbet.  Så nu blir det gymmet med crosstrainer och vikter. Ibland blir det före jobbet, efter jobbet eller mitt i jobbet på lunchen.  Man får ta lite tid när det passar och göra det bästa av det hela och vara nöjd med att man får in tid överhuvudtaget.

Det jag verkligen skulle vilja är att få dansa mer för det är så roligt och ger verkligen Mental Näring också!

Tänkte även avsluta med en bild från hösten förra året, det har hänt lite sedan dess, om man t ex jämför med bilderna från mässan kan jag förstå att folk inte känner igen mig!

God natt på er!
Jenny

 Inlägg av kl 22:32

  5 kommentarer till “Jenny hjärtar Rörelseglädje!”

 1. Härligt med dessa 24/7 gym som är öppna jämt! Då kan man verkligen träna när man vill! 🙂 Jag tränar på ett gym som är öppet 05-23 varje dag och det duger för mig! 🙂

  Jag det är verkligen skillnad på bilderna. Har du hunnit med mentalt? 🙂

  • Hej Sara, Visst är det toppen! Det passar mig utmärkt och frihet att passa mina egna tider att kunna träna när jag vill.

   Det är en bra fråga om jag hunnit med mentalt. Jag tror faktiskt det, att jag gjort det nu. I början när jag tittade i spegeln kunde jag haja till och undra vem är det. Även när jag köpte kläder visste jag inte vilken storlek och gick på alldeles för stora storlekar, men nu är det faktiskt helt annorlunda. Så det är tur att man jobbat på det hela och vänjer sig och att det tagit runt 8 månader till att hitta mentalt. Härligt är det i alla fall och när ajg tittar på bilderna från förr tänker jag, aldrig mer! 🙂

 2. =) då vet jag! jag undrar om det faktiskt inte är smartare att göra som du gjort under helfarten…jag slutade gå ner i vikt ett tag eftersom jag tränade för mkt, det va inte kul! kram och tack för svaret!

 3. Härligt du låter så pigg och glad verkar som du orkar hur mycket som helst.Man blir inspirerad.Gjorde ett försök förra hösten men det gick inte så bra ,men nu!!!! har jag bestämt mig att jag ska lyckas.

  • Det är faktiskt helt otroligt att man kan må så mycket bättre! Förut var jag jämt trött, anfådd och allmänt gnällig, ont i knäna. Nu känns det så skönt att orka mer och dessutom kunna handla kläder i en vanlig butik! Hurra! Så jag ösnkar dig all lycka till med din resa! Hör gärna av dig hur det går! mvh Jenny

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)