jan 162013
 

Sorry bloggen att jag varit borta så länge. Det har nämligen varit lite synd om mig.

Lite ont i kroppen, lite ont i huvudet, väldigt ont i nacken och en galen mage. Det var så många syntom att jag inte riktigt visste vad som hängde ihop, eller om det bara var olika saker.Så lite synd om mig. Kanske så synd om mig att jag åt lite godis. Fast å andra sidan åt jag bara ris till mat. Så balansen borde bara rätt igen…

Nu mår jag bra i alla fall, förutom min nacke. Den har ett helt eget projekt. Den borde faktiskt bli utvisad. Eller borttagen? Skulle det vara så snyggt med mitt huvud direkt på mina axlar?

Jag har ju försvagade nackmuskler eller det vi kallar det hemma; IPadnacke…

En modern skada kan man kanske kalla den 🙂

Så nu har jag gett mig själv och min nacke ett löfte och det är att stärka musklerna och planera om mitt användande av allt som böjer min nacke fel. Bygga muskler, byta väska och tänka på hur jag använder min telefon. Tror nog att jag behöver en massage också 🙂

Jag kände mig lite gammal som har en åkomma som detta, men det går ju att lösa om jag bara jobbar på det. Så kanske jag får behålla nacken lite till. Det är ju en ganska juste pryl att ha.

Jag vet att ett av problemen jag haft av att ha gått ned i vikt är att jag tappat lite muskler. Man har ju koll på muskelmassan när man väger sig på Tanitran, men lite muskler tappade jag. Det är ju bara att träna upp, men det har jag ju inte riktigt gjort.

Men 2013 blir året av nackmuskler! Det lät väl som ett riktigt läckert mål?

Så tisdag nästa vecka skaffar jag gymkort! Bra! Återkommer med status.

En annan rolig nyhet är att jag åker till Berlin idag. Bara en snabbis, men en pretzel ska man väl hinna med.

Vi ska dessutom bo på ett hotel där man kan låna upp en gitarr på rummet. Hur roligt är inte det? Kanske jag ska jamma lite i kväll? Hoppas det ingår färdigheter i gitarrspel också, annars kommer nog grannarna gnälla…

Ha det bra, oder Auf Wiedersehn!
Jenny

 Inlägg av kl 09:02

  2 kommentarer till “IPadnacke, på eller av?”

  1. På tal om träning i allmänhet. Du verkar ju lite nördig av dig (på det bra viset!) så kanske http://www.nerdfitness.com/blog/ kan passa dig? Jag skrev just upp mig, i hopp om inspiration till styrketräning. Vi får väl se…

    • Det var en spännande sida! Jag var inne och anmälde min mail i alla fall, så får vi se. Har du provat ännu? Ps kul att se dig här igen! Kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)