feb 072013
 

Så var man äntligen hemma!

Men lätt var det inte! Först var vårt plan försenat med ca 1 timme. Eftersom det blåste lite så var det ganska skumpigt, men så började planet gå ned för landning. Men precis då, så vek den uppåt igen. Tydligen var Skavsta stängt. Så vi hängde runt i luften ganska länge och väntade på att banorna skulle bli bra. Eftersom inte det hände bytte flyget flygplats och vi fick åka till Arlanda. Inte för att det gjorde mig något för då går det snabbare hem.

Fast det gjorde det inte. För bussen till mig gick tydligen inte på tisdagar 🙁

Dessutom hade jag redan köpt en biljett. Så ser jag en buss mot Uppsala. Världens snällaste buss chaufför låter mig åka med på min felaktiga biljett. Han såg väl tröttheten i mina ögon.

Sedan fick jag vänta på maken i snöstormen, och sedan kom jag hem. Hurra! Fast min lilla kille är sjuk. Det är något som går på skolan och har drabbat många. Kanske det är 1/3 av barnen i skolan. Så han sov när jag kom hem vid 16.30 och vaknade vid 4 i natt. Hurra sa trötta mamma. Fast jag var ändå glad för han var lite piggare och ville dricka och gå på toa, och då känns det bra.

Alltså när plan skumpar, byter flygplats på grund av snöstorm och man gör outtalade stegringar i luften kan jag berätta inte gör något för min Flygrädsla. Det hjälpte inte alls kan jag säga 🙂

Så nu är jag hemma och väldigt glad är jag för det, och med facit i handen har jag inte ätit bra alls dessa dagar. Det är också för att jag inte känner igen allt, och för att det är en annan matkultur. På det lite stress för att man inte har tid att leta bra alternativ. Man tar något mellan möten.

Igår var under all kritik. Frukost kaffe, vatten och en varm toast med skinka och ost.

Lunch blev, nötter, trekants macka, en rågbulle utan något på, nötter och ett par cm av en snickers.

När jag kom hem blev det en sallad, så det var ju bra.

Gårdagens val kunde ju varit sämre, men det är ju inte riktigt god energi…

Nu ska jag i alla fall inte resa så ett par veckor och då blir det Finland. Där kommer jag säkert hitta bra val 🙂

Ha en bra dag!
Jenny

20130207-083546.jpg

 Inlägg av kl 09:32

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)