jan 082010
 

Så har jag äntligen kört i 4 dagar och jag känner mig fortfarande i bra form. I dag efter lunch så mådde jag inte 100%. Jag blev snurrig och kände mig konstig, nästan lite skakig. Därför drack jag massor av vatten och tog sedan jag en kaffe då jag inte fått i mig koffein på flera dagar. Vola så mådde jag bra! Slutsatsen är att jag är koffein junkie. Sååäå nöjd att jag får dricka kaffe.

Som jag berättade igår så var det den stora utmaningen idag när vi skulle ut med jobbet och äta lunch. Så jag stålsatte mig och gick med till köttrestaurangen. Det vill säga det bästa jag vet! Mina söta kollegor var lite oroliga att de skulle vara svårt för mig, men detta är ju mitt val. Inte deras. Jag vill leva som vanligt annars så blir detta inte hållbart. Men det är klart lite gott ser det ut…

Jag beställde in en god te och en stor bubbelvatten med citron. Jag hade ätit frukost ganska sent så jag tänkte att jag tar min soppa efter lunchen.

Så när alla beställde in biff med bearnaisesås, hamburgare och pommes och min värsta fiende lökringarna så var jag först lite orolig. Men sedan kändes det faktiskt bra. Det luktade inte ens jätte gott. Jag tror att mitt mantra hjälper mig. ”Nu är det så här. Det är bara att köra”

Däremot så ju den största oron att jag ska råka stoppa något i munnen av ren reflex. I natt drömde jag t ex att jag satt ute och det var sommar. Vi hade grillat fläskfilé och jag satt verkligen och njöt. Då säger min man, men ska du äta det där? Då kom jag på att det får jag ju inte och vaknade till med ett ryck!

Lite knasigt! Men det är väl ett bevis på att detta påverkar alla plan av mitt medvetande…

Så nu är det fredagskväll. Lite te och sedan lite träning, den mentala i alla fall…

Trevlig kväll!
Jenny

 Inlägg av kl 22:13

  4 kommentarer till “Flankbiff med Bearnaise!”

  1. Var jättebesviken på mig själv, varför hade jag nu ätit risgrynsgröt med saftsås? Jag kunde väl äta något annat om jag nu tvunget skulle äta något… sedan vaknar jag och inser att jag bara drömt detta. *pustar ut* Skönt att höra att jag inte är ensam om att drömma.
    Lycka till! Själv siktar jag på Fabolouse 37 🙂

  2. Heja Jenny! Du är jätteduktig! Jag håller också på med viktminskning just nu. Ska gå ner 20kg är det tänkt. Hälsa familjen!Kram!/Martin

  3. Grattis till dina fem dagar! Du är så duktig, själv åt jag den där fläskfilén och bean i kväll… Ditt mantra låter väldigt bra, kanske ska jag sno den?Kram!

  4. Du är inte ensam om att drömma om mat :-). Riktigt bra jobbat! snart första veckan avklarad, fortsätt så! /Lina xtravaganza BirgerJarlsgatan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)