maj 062011
 

Dagen kunde börja bättre. Viktstatus 72,5! Jag försöker att tänka feedback utan få ångest, men idag kändes det lite svårt.

Med facit i hand så är det inte så konstigt då det varit bröllop och när jag tänker efter så har det passerat kanske lite för många kolhydrater. Så är det i alla fall och fördelen är att jag inte känner att jag är dålig och inte heller känslan att jag kan ändå äta vad jag vill för nu går det dåligt. Egentligen känner jag lite jävlaranamma och nu får jag skärpa mig.

Som ni vet ska jag vara med i Vårruset. Tanken var att springa, med de gånger jag gjort det har jag fått ont i mitt opererade knä så jag får tänka om.

Däremot skulle jag behöva röra på mig mer. Det är min största brist. Tiden räcker inte!

Men idag hade jag tänkt börja. Jag har längtat efter ett Zumba pass som går på lunchen. Idag skulle jag äntligen gå och packade allt i går kväll. Var tror ni träningsväskan står? Visst, den står ju så fint i hallen hemma. Här har jag svårt att ge feedback, utan blir bara irriterad av att jag är så glömsk.

Så nu får jag se om jag kan skrapa ihop lite kläder ändå för jag vill verkligen, verkligen gå. Hoppas mina jobbarkompisar förbarmar sig över mig…

Så dagen kändes inte som en toppstart, men nu får jag se framåt och tänka att det är fredag och solen skiner så får vi ta det därifrån!

Hoppas ni har haft en bättre start på dagen!

Kram Jenny

 Inlägg av kl 06:37

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)