Nov 232012
 

Ungefär samtidigt som jag började min resa med xtravaganza så började en gamla Högskolevän till mig samma resa, fast med Itrim. Det som var ganska roligt var att både hon och jag varit med i respektive företags reklam. Hon lyckades gå ned 21 kg och har också lyckats hålla sin vikt.

Så jag har med glädje följt henne på Facebook och tyckt att det är roligt att vi båda lyckats nå våra mål.

Det som skiljer oss mycket åt dock är att Cecci jobbar som stå up komiker och har en föreställning som heter ”en Jojobantares bekännelser” en humoristisk, men även seriös föreställning om upp och nedgångar och olika viktmetoder.

Vi träffades på en återträff för ett par månader sedan och tanken föddes att det vore roligt att få bjuda in Cecci till vår tjejkväll här på landet och låta tjejerna här ute se föreställningen.

Så igår var det dags för vår tur att få lyssna på Cecci!

Förberedelserna var fulla med skratt!

20121123-201144.jpg

Ärligt, man är inte så snygg när man garvar som en häst 🙂

Vi hade ju lite roligt åt att vi båda, som reklampelare för lyckade viktminskningar, fast olika program är på samma bild!

20121123-201316.jpg

Som sagt det var det också en del förberedelser innan också, bord skulle ställas i ordning, snack och listor tas fram. Ordna ljus och förstås ta fram räkmackorna!

20121123-201421.jpg

Kanske inte världens bästa att bjuda på när man ska prata om vikt, men god, mycket god var den 🙂

Sedan hade fick jag äntligen ta plats på scen…

20121123-201556.jpg

Nä, det var ju inte min kväll, utan får jag presentera Cecilia von Strokirch!

20121123-201833.jpg

Cecci bjöd på en helt fantastisk show med många skratt och sanningar! Mycket som jag personligen kunna känna igen mig i. Dessutom är det många tankar kring viktminskning och vikt överhuvudtaget som Cecci på ett briljant sätt pratar om. Jag är jätte glad att vi bjöd in henne,och att hon tog sig hela vägen till skogen för att underhålla oss.

20121123-202617.jpg

En riktig toppenkväll, på alla sätt. Riktigt lyckad, och det verkar jag inte som jag vara ensam om att tycka det. Så jag är glad både att vi fick njuta av föreställningen och även att det kom så många fina tjejer och ville vara där.

Nackdelen med kvällen är att det är en del jobb, och efter att ha varit i lokalen från 15.00- 23.30 så är man ganska trött, fast vet ni, det är värt det! Tack och lov var jag inte själv, utan jag hade hjälp av tre otroligt duktiga och hårt arbetande tjejer som det inte hade gått utan.

Så tack alla för en underbar kväll, både ni på scen, ni framför scen, men förstås även ni bakom scenen!

Dessutom så tycker jag att om du har en företagskväll, eller vill göra något kul så tycker jag att ni ska bjuda in Cecci! Hör av er om ni vill veta hur man får tag på henne!

Hej hej
Jenny

20121123-203707.jpg

 Inlägg av kl 21:38

  3 kommentarer till “En jojobantares bekännelserna…”

  1. Hej Jenny!
    Det låter som du/ni verkligen haft en toppenkväll, henne hade man ju verkligen velat se…..=)
    Hoppas allt är bra med dig & de dina? Jag följer fortfarande din underbara blogg, så klart lika inspirerande som vanligt! En fråga: Vad tycker du om programmet som xtravaganza sänder, Aldrig mera fet? Undrar bara när ALLA ledstjärnor kommer med? Men trots det så är det kul att följa, dels för att man gjort samma resa & för de är ju så himla duktiga var & en på sitt sätt! Själv så har mitt liv varit lite kaotiskt på sista tiden, min älskade mormor gick bort i slutet av oktober (gick ner 4 kg på 1 vecka trots att det ända jag åt var lakrits, inget lysande koncept men eftersom jag en gång varit Xtravaganzare så förblir man nog alltid det…..inget sötsug som bestod & har man en gång lärt sig att bryta sina gamla vanor så förblir det så.) Kunde verkligen inte få i mig något annat, så nu har jag provat på det värsta nämligen sorg….=( , Ska till Stockholm fredagen den 30/11 & stannar tills lördagen den 1/12 framåt kvällskvisten. Hade varit så kul om vi kanse fick ihop en date? Kanske något framfusig men då du är en stor förebild för mig & så kommer det nog alltid förbli…..tror det även kallas idol…..=) Ha en bra kväll så hoppas jag vi hörs snart igen!
    Kram Magdalena

  2. Det var verkligen en lyckad kväll!! STOOOOR eloge till er superduktiga tjejer som tar tag i att ordna roligheter för oss tjejer ute i skogarna!! Jättekul underhållning och mycket smaskigt att tugga på!! Ni är toppen!! Kram Johanna

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)