mar 042010
 

Igår kväll skulle jag ju ge mig lite Mental Näring med lite egen tid och avsluta med Mental Träning i sängen. Nu blev det inte alls så för jag somnade med kläderna på raklång i sängen.

Vaknade till vid 23.00 för att göra mig i ordning för natten.

När klockan ringde imorse vid 5.30 kändes det som något klubbat ned mig. Jag tänkte att febern får vara det som är gränssättande om jag går upp eller inte. Då hade jag strax under 39 grader så det var ju bara att gå och lägga sig igen.

Dessutom var min son också dålig så vi skulle vara hemma tillsammans. Usch, när man är så sjuk själv så är man inte världens bästa mamma. Min stackars kille fick leva på TV-spel, riskakor och mackor hela dagen. Inget man är stolt över, men orkar man inte så.

Jag var lite ju lite orolig att vara sjuk på helfart, men man har ju egentligen ingen aptit ändå. Till frukost blev det varm choklad och det var skönt för halsen. Till lunch orkade jag ingenting och var glad att jag hade färdiga shakes hemma. Så det blev en sådan och två tabletter.

Min söta son kom och frågade flera gånger hur mamma mådde och ville mata mig med pepparkakor. Idag var det nära att en liten liten peppis bara gled ned.

Nu hade jag tänkt glufsa i mig en kyckling soppa och två tabletter och tacka för mig.

Det blir inget långt inlägg idag, det är en pärs att bara sitta på en stol så här länge…

God natt på er och jag hoppas på en bättre morgondag!
Jenny

 Inlägg av kl 19:27

  4 kommentarer till “Det är verkligen synd om mig…”

 1. att vara sjuk är inte skoj, krya på dig! kramis!åsa!

 2. Hej!
  Krya på dig nu! Hoppas du mår bättre snart!
  Kram

 3. Hej sjukling! Jag förstår precis hur du mår, själv blir jag sämre än en karl när jag bli sjuk… 😉 Stackare!!!
  Kram Karolina

 4. Min stackars älskling, jag tycker synd om Dig. Försök få Grinchen att vara hemma så att Du får vila lite. Krya på Dig!
  MAPA

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)