jun 172014
 

Tänk var åren går 🙂 Nu har det gått 12 år sedan jag sa ja till min make.

Det är faktiskt lite galet vad vi hunnit med. Både bra, jobbiga, roliga och ledsna saker. Som livet är.

Jag är glad att jag har en make som inte bara är en het man, utan någon som känner mig utan och innan och tar mig för den jag är.

Visst, nu tänker ni ju att jag är fantastisk, men ni vet även solen har fläckar 🙂

Dagen till ära valde vi att ha en date på Wallmans salonger. Mycket bra val.

Vi började kvällen med ett glas rosé på Lydmars hotell i kväll solen, med utsikt över slottet och vattnet. Bra start…

Wallmans var också en hit! Kvällen inleddes med ett medley i baren. Man får inte välja meny, utan den är satt. Däremot så bestod den av 3 förrätter, 2 huvudrätter, 1 efterrätt samt lite däremellan. Så hungrig var man inte…

Numren var också bra och vår servitris Emma hade en pipa utan dess like. En riktigt härlig rock röst!

Det enda dumma på hela kvällen var att jag råkade nämna att vi firade bröllopsdag och det ska man inte för då blir man tydligen uppmärksammad med bilder, video och hela faderullan. Däremot så var det ett par stycken som kanske uppmärksammades värre än oss kan jag lova…

Så mitt tips är, berätta inget för personalen om du inte vill skämmas 🙂

Nu kör vi kortvecka och mot midsommar! Underbart!

Hej hej
Jenny

20140617-170921.jpg

 Inlägg av kl 17:11

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)