jan 272016
 

En helt annan övervikt än den som sitter runt magen är den finansiella övervikten som jag drog på min under mina år på högskola. 

En övervikt som jag varje kvartal suckat åt, och som under mina föräldrarledighet bjöd på riktig pengarångest.

Idag kom årets inbetalningskort från CSN och vet ni detta är mitt sista år på lånet!!! Nästa år blir det ca 1 betalning, men förstår ni hur STORT detta är. Jag kommer 2017 ha lyckats betala av mina studielån!

Vuxet att bli glad för detta, men förstå hur mycket roligare jag kan ha varje månad då jag inte betalar detta lån mer! Hurrrrrrraaa!

Som jag berättade pluggade jag förra året. Jag hade dock sneglat på en KAM utbildning via IHM för många duktiga människor jag känner har gått där, men jag var inte så sugen på att ta ett till lån då IHM inte är gratis, och jag dessutom hade det gamla.

Därför blev jag överlycklig när TUC Sweden blev tillåtna att driva KAM utbildning som yrkeshögskola. 200YH poäng på distans 1 år. Detta kostade mig inget mer än blod, svett och tårar! Kravet att komma in var att man redan arbetade som säljare.

Jag kan verkligen rekommendera utbildningen och skolan! Jag är så nöjd, även om det tog massor av tid. Jag lärde dessutom känns härliga människor som jag hoppas få följa flera år och hoppa se den landa sina drömjobb! 

Så nu står jag här 1 år från betalad utbildning, samt en ”grattis” ny examen som tagit mig yrkesmässigt till en helt ny nivå.

Så idag känns som en bra dag!

Hej hej

Jenny 

  
 

 Inlägg av kl 20:59

  2 kommentarer till “Bara 1 år kvar! Hurra! ”

  1. Hahaha underbart tjejen! Du är ju en pärla ( tummenupp) Kram på dig!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)