jan 152017
 

Den frågan får jag ofta faktiskt, eller kanske ibland mer som ett påstående, att det är lyckos mig som får resa med jobbet.

För min del skulle jag tro att jag i snitt reser 3-5 dagar per månad och det är klart att det är kul, men det är ju också jobb.

Oftast kommer man direkt från flyget/ tåget till ett kontor som man stannar på tills man får en sen middag och lite sömn för att göra om allt dagen efter tills man flyger hem. Så det är ju inte så att man sett så mycket förutom konferensrum och kontor, men så klart att det ibland är trevligt att sova på fina hotell, ingen disk och tvätt och en härlig frukost! Oftast får man också in ett riktgt bra mål mat i form av en god middag, eller så blir det ibland en påse nötter och vatten på rummet till middag 🙂

Det som är mest trist är att vara borta från familjen. Dels för att man så klart saknar dem och de tycker det är tomt när jag är borta, men också för att logistiken med alla aktiviteter etc blir crazy när man bara är en person och jag får dåligt samvete att min make och mina föräldrar får dra ett större lass när jag är borta.

Så det är verkligen både och. 

Veckan som var spenderade jag 3 dagar i Amsterdam och denna gång var det jätte roligt. Hela teamet var på plats och vi fick se lite mer av staden och jag slapp äta nötter på rummet. 

Vi fick också åka kanalbåt denna gång! Så otroligt mysigt och speciellt att få se staden underifrån. 

Man kan också få uppleva roliga och märkliga hotel, som CitizenM i Amsterdam. Mycket roliga rum, men kanske inte typen av rum som du vill dela med en jobbarkompis då toan och duschen är i form av genomskinliga rör som du kan se på bilderna.


Roligast är att allt sköts med IPad på rummet, värmen, musik, TV och ljus. Vilket humör är du på idag? Romantiskt, bussiness, humor eller avslappnad?


Det kan verka udda att detta är ett av mina favo hotell, men sängen är helt underbar, personalen toppen, super god frukost och alla filmer, nya så klart är gratis. Så även om man duschar i en tub så är det riktigt bra och ett prisvärt hotell 🙂

Nu ska jag sluta skriva för jag är på väg på middag med min fina dotter som ska motta ett Musikstependium ikväll, så man är inte lite stolt idag…

Ha en super vecka!

Jenny 

 Inlägg av kl 16:17

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)